normal_post - Buy National Bookstore books online - Product Reviews Author Topic: Buy National Bookstore books online  (Read 3798 times)

Ligalig-Mike

  • FOUNDER
  • GURU
  • *****
  • avatar_1_1507939928 - Buy National Bookstore books online - Product Reviews
  • Posts: 18912
  • medal1 - Buy National Bookstore books online - Product Reviews medal2 - Buy National Bookstore books online - Product Reviews
  • Need A Website? Email me: info@mikeligalig.com
    • Share Post
xx - Buy National Bookstore books online - Product Reviews
Buy National Bookstore books online
« on: August 25, 2007, 12:00:34 PM »
My feeling is that if you live in the Philippines, it'd be better if you buy books from the National Bookstore rather than buy at ebay or amazon or other foreign websites.

I believe that we can help our economy when we patronize our own stores and products.

Here's the url of the National Bookstore:

http://www.nationalbookstore.com.ph

Linkback: https://tubagbohol.mikeligalig.com/index.php?topic=3607.0
Romans 10:9
"That if you shall confess with your mouth the Lord Jesus, and shall believe in your heart that God has raised him from the dead, you shall be saved."

Get FREE 500GB cloud storage:
https://www.pcloud.com/welcome-to-pcloud/?discountcode=fDiE7jtC01VPbCIygaM67jZV

Happy

  • GURU
  • ****
  • avatar_57 - Buy National Bookstore books online - Product Reviews
  • Posts: 9572
  • medal1 - Buy National Bookstore books online - Product Reviews
  • Ang "Bugon" ni ate Bambi
    • Share Post
xx - Buy National Bookstore books online - Product Reviews
Re: Buy National Bookstore books online
« Reply #1 on: August 25, 2007, 11:35:11 PM »
oi, salamat mike. I will check this out, kay basin naa silay baligya nga cebuano-danish dictionary or cebuano english.. Kay aron makat-on ni ako bana. TUBA ra jud intawon nga word iya mahinumduman kay tuba(instrument) kuno :D
"There's no perfect life, but we can let God fill it with perfect moments"

Happy

  • GURU
  • ****
  • avatar_57 - Buy National Bookstore books online - Product Reviews
  • Posts: 9572
  • medal1 - Buy National Bookstore books online - Product Reviews
  • Ang "Bugon" ni ate Bambi
    • Share Post
xx - Buy National Bookstore books online - Product Reviews
Re: Buy National Bookstore books online
« Reply #2 on: August 25, 2007, 11:44:34 PM »
ako gitan-aw wala man dictionary oi, adto nalang kos a lain ngita, pero try nako search unya.

G@Len

  • INTERN
  • **
  • avatar_275 - Buy National Bookstore books online - Product Reviews
  • Posts: 668
  • wabodu badah!
    • Share Post
xx - Buy National Bookstore books online - Product Reviews
Re: Buy National Bookstore books online
« Reply #3 on: August 26, 2007, 12:16:05 AM »
try to check cagnaan bookstore, naa dapit sa baseline (cebu)... naa sila mga books nga wla sa national or naa man gani sa national pero mas barato sila. gamay ra na sya nga shop so dili kaayo mabantayan dayon.

FYI lang para sa mga estudyante diha. ;D
blackeye@rybnet.pl | hitmemore@nutdrug.ru | ringme@comision1135.com.ar | black.rossy@pillmathe12l.ru | indosat@defdrug.ru | isumbong@sonda.co.kr

Happy

  • GURU
  • ****
  • avatar_57 - Buy National Bookstore books online - Product Reviews
  • Posts: 9572
  • medal1 - Buy National Bookstore books online - Product Reviews
  • Ang "Bugon" ni ate Bambi
    • Share Post
xx - Buy National Bookstore books online - Product Reviews
Re: Buy National Bookstore books online
« Reply #4 on: August 26, 2007, 12:58:16 AM »
oi, salamat galen, suwayan nako.. ahong bana ang ako pa-eskwelahon ug bisaya oi hehe

Happy

  • GURU
  • ****
  • avatar_57 - Buy National Bookstore books online - Product Reviews
  • Posts: 9572
  • medal1 - Buy National Bookstore books online - Product Reviews
  • Ang "Bugon" ni ate Bambi
    • Share Post
xx - Buy National Bookstore books online - Product Reviews
Re: Buy National Bookstore books online
« Reply #5 on: August 26, 2007, 01:05:27 AM »
na! dili nalang ko diha oi, wala may website nya nakakita nuon ko ug online english cebuano dictionary hehe, naa man sab baligya sa online

udtohan

  • Guest
xx - Buy National Bookstore books online - Product Reviews
Re: Buy National Bookstore books online
« Reply #6 on: August 26, 2007, 02:37:32 AM »
let's see

lumine

  • EXPERT
  • ***
  • avatar_24_1334927983 - Buy National Bookstore books online - Product Reviews
  • Posts: 3781
    • Share Post
xx - Buy National Bookstore books online - Product Reviews
Re: Buy National Bookstore books online
« Reply #7 on: August 26, 2007, 07:15:30 PM »

oy cel, i will ask my husband the link on how to learn bisaya.tulog pa man gud kay sayo kaayo nanglimpyo. nice kaayo to.

G@Len

  • INTERN
  • **
  • avatar_275 - Buy National Bookstore books online - Product Reviews
  • Posts: 668
  • wabodu badah!
    • Share Post
xx - Buy National Bookstore books online - Product Reviews
Re: Buy National Bookstore books online
« Reply #8 on: August 26, 2007, 11:03:16 PM »
not sure if naa ba online ang cagnaan bookstore, pero last nako nga nahibal-an naggamit sila pldt-dsl nga email address (naa sa ilang van) so most probably wla sila online or website kay wla man sila ilang kaugalingon nga domain name. 

pero mas maayo sya para sa mga estudyante nga nangita ug alternative sa national bookstore. ;D

Happy

  • GURU
  • ****
  • avatar_57 - Buy National Bookstore books online - Product Reviews
  • Posts: 9572
  • medal1 - Buy National Bookstore books online - Product Reviews
  • Ang "Bugon" ni ate Bambi
    • Share Post
xx - Buy National Bookstore books online - Product Reviews
Re: Buy National Bookstore books online
« Reply #9 on: August 31, 2007, 09:17:16 PM »

oi salamat lumine, ayaw intawon kalimte ug pangutana imong bana hehe



Share via facebook Share via linkedin Share via pinterest Share via reddit Share via twitter
 

SMF spam blocked by CleanTalk
Powered by SMFPacks SEO Pro Mod | Sitemap
Mobile View
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2019, SimplePortal